ebbawesterback

Kategori: vardag

-

har faktiskt funderat att börja blogga igen, men är inget jag lovar dock
men att någon gång lägga in bilder och berätta lite om vardagen, fastän det känns som jag gör inget speciellt vettigt på vardagarna men helgen är det alltid fullt upp. Skulle också vara roligt att få igång fotograferingen igen osv. 

hello

Alltså bloggning har blivit lite efter.. hehe
Men har tappat helt lusten och det är så mycket annat på gång nu just, både i skolan och fritiden. Men kommer kanske kolla in hit igen någon gång igen då jag känner för det.
Förstår inte ännu varför jag har besökare varje dag fast det varit tomt här i någon månad..

 

LÄNGE SEDAN

Har varit jättetyst här de senaste dagarna, men har verkligen haft fullt upp hela tiden! Har bland annat varit & ätit tårta till Sundom, haft höjning i matte, tagit tag i träningen igen, varit på kaffe, övningskört och druckit hösten/vinterns första glögg med Malin. I helgen är det Halloween som gäller och jag hoppas på att lördagen blir grym!!

nu bjuder jag på två matbilder eftersom det är i princip de ända bilder jag tar..

FINA MINNEN

konstensnatt // jeppisdagarna // hade konfimerat mig
nyår // skriftskole lägret // weekend festival
överaskades mig på min födelsedag // halloween för två år sedan // avicii 

startar om

Hej, efter många år på blogg.se kände jag för att uppdatera mig till något annat. Så tillslut hamnade jag här! 
Kan kort presenter mig då ; är en finlandssvensk tjej som är 17 år. För det mesta gillar jag att hitta på något bus med mina vänner. Annars ligger smink mig nära hjärtat.

När jag ändå är igång kan jag berätta att jag haft en rolig helg med att träffa många olika vänner. I fredags blev det fest och var roligt att se många ansiktet man så sällan ser. Lördagen spenderades vid amarillo med Rebecca & Lotta och på söndag befann jag mig på samma ställe men med Amanda och Becca som sällskap. Har nu höstlov och planeran ser ut som villamys, ut & äta och sedan en trip till umeå för shopping!  

älskade emma // vi delade en efterätt på amarillo // nu just 

Följ min blogg med Bloglovin

Upp